XPO1

La funció d'aquesta proteïna és mediar les senyals d'export nuclear de les proteïnes riques en leucines. Aquesta exportina està relacionada amb el control de diversos processos cel·lulars controlant la localització de la ciclina B, MAPK i MAPKAP quinasa 2. També regula NFAT i AP-1. Aquesta proteïna és present únicament en humà i s'ha trobat anotada a Selenodb com a maquinària o homòlegs de cisteina per tant no conté selenocisteïnes.

En el blast es troba només una regió candidata a ser homòloga amb el genoma de Condylura i és l'scaffold gi|385726820|gb|JH655908.1|. L'E-value és 3,00E-60 i la puntuació del t-coffee de 100. El sentit de l'anotació és antisense (-) i va dels nucleòtids 86462 a 49337.

A l'estructura predita per l'exonerate s'hi troben 24 exons i 23 introns. Com que no és una selenoproteïna sinó que és maquinària o un homòleg de cisteïna no hi ha selenocisteïnes ni tampoc s'hi prediu cap element SECI. Al final de la proteïna hi ha una cisteïna aliniada en els dos genomes per tant podria ser un homòleg en cisteïna.