SelM

Selenoproteïna de 15 kDa localitzada al reticle endoplasmàtic, que conté un domini Cys-X-X-Sec. S'ha relacionat aquesta proteïna, juntament amb Sep15, amb el control de la qualitat de les vies del reticle endoplasmàtic. A més, són proteïnes tiol-disulfit oxireductases.

SelM es troba tant en Homo sapiens com Mus musculus i, en els dos casos, el resultat del blast correspon a un únic hit amb un 9e-28, que es troba entre les posicions 52174 i 49999 de la cadena antisense (-), en l'scaffold gi|385726822|gb|JH655906.1|. El resultat del t-coffee és un bon alienament que presenta un score de 98 i l'exonerate prediu una proteïna amb 5 exons i 4 introns. Tant en humà com en ratolí, SelM és una selenoproteïna que conserva la selenocisteïna. En el cas del talp, s'alinea la selenocisteïna de les querys amb un codó anotat com stop. Per tant, es pot concloure que el talp també conserva la selenocisteïna.

Per altra banda, el resultat de la predicció d'elements SECI amb Seblastian i SeciSearch3 són 3 elements SECIs, un dels quals es descarta perquè està predit al centre de la proteïna. Els altres dos elements SECIs es troben en 3', un element és de grau A i es troba molt proper a la proteïna i l'altre de grau B i es troba molt allunyat. Per tant, es selecciona l'element de grau A per a dur a terme l'anotació.