Pstk

Pstk és un enzim clau que recluta la selenocisteïna (Sec). Pstk fosforila Ser-tRNASec a O-fosfoseril-tRNASec, que posteriorment és convertit a Sec-tRNASec, quedant disponible per ser incorporat durant la traducció.

La Pstk es troba anotada en humà i en ratolí, i en els dos casos el resultat del blast és l'scaffold gi|385726840|gb|JH655888.1|. Tot i això, el resultat del t-coffee en ratolí és molt dolent, i per aquesta raó s'ha fet l'anotació amb la query d'humà. Es tracta d'un hit que es troba entre les posicions 52513 i 2214 de la cadena antisense (-). És un bon alineament amb un E-value de 5e-26. Pel que fa a l'exonerate prediu una proteïna amb 8 exons i 7 introns. També presenta un alt valor de t-coffee de 99. La proteïna humana no conté selenocisteïnes, i cap de les cisteïnes que conté alinea amb un codó stop. Per tant en el talp tampoc es conserva cap selenocisteïna.

Per altra banda, l'anàlisi amb Seblastian no prediu cap element SECI. En canvi, el programa Secisearch3 prediu un element SECI, però aquest es troba en una posició a la meitat de la proteïna i, per tant, no és vàlid.