Discussió

Per tal de cercar les selenoproteïnes en Condylura cristata s’han utilitzat querys de Mus musculus i Homo sapiens. L’homologia que han proporcionat els aliniaments obtinguts amb els programes informàtics utilitzats ha permès decidir si aquestes es troben conservades en el genoma de Condylura.

Als links de l'índex es mostra cada selenoproteïna analitzada amb l’explicació corresponent, així com la maquinària de síntesi d’aquestes. Per cada query s'avalua la seva presència al genoma de Condylura cristata en forma de selenoproteïna, homòleg amb cisteïna o qualsevol altre forma.

En el cas que una query es presenti com a selenoproteïna conservada, els resultats presentaran un codó TGA dins el genoma de Condylura aliniat amb una selenocisteïna de la query. Per altra banda, en el cas que la selenoproteïna query es presenti a l'espècie analitzada com un homòleg amb cisteïna, les selenocisteïnes de la query es trobaran aliniades amb una cisteïna del genoma de Condylura.

A part, per cada proteïna analitzada s'ha inclòs un esquema il·lustratiu, amb les característiques destacades al text. Aquest esquema ha estat realitzat a partir dels resultats obtinguts amb la query d'Homo sapiens a excepció dels casos en els que només s'ha utilitzat la query de Mus musculus per dur a terme l'aliniació.