Selenoproteïnes de la Mustela Putorius Furo

Conclusions TR

Les Thioredoxin reductases són proteïnes que controlen l’estat redox de les tioredoxines, que són proteïnes clau involucrades en la regulació redox dels processos cel•lulars. Els mamífers tenen tres isoenzims de TR; el TR1 que es troba al citosol i el TR2 i el TR3 que tenen localització mitocondrial.[14]

TR1

L’espècie de referència és Mus musculus. El hit trobat presenta una bona homologia (e value = e-35), una selenocisteïna i un element SECIS amb puntuació fiable (score = 15,09). Per tant, és una selenoproteïna conservada en humans, ratolins i fures.

TR2

L’espècie de referència ha estat el ratolí. El hit trobat presenta bona homologia (e-value=e-19), una selenocisteïna i un element SECIS amb una puntuació molt bona (score = 38,40). Per tant, es tracta d’una selenoproteïna conservada en humans, ratolins i fures.

TR3

L’organisme utilitzat per buscar TR3 en la fura va ser el ratolí.

En Mus musculus i en Homo sapiens no hi ha anotada la presència d'element SECIS, malgrat tractar-se de selenoproteïnes; en canvi en Mustela putorius furo sí que se n'hem trobat un i amb una puntuació molt fiable (score=26.03). Això, juntament amb la bona correlació (e-value=8e-31) i la presència d’una selenocisteïna, ens dóna seguretat per afirmar que es tracta d'una selenoproteïna.


Tornar a l'inici de la pàgina