Selenoproteïnes de la Mustela Putorius Furo

Conclusions SelU

La Selenoprotein U és una selenoproteïna en peixos, ocells i algunes algues; i un homòleg en cisteïna en mamífers, plantes terrestres, artròpodes, cucs, amfibis i tunicats. [11] La seva funció encara és desconeguda. [9]

SelU1

L’espècie de referència utilitzada va ser Homo sapiens ja que no era present en Mus musculus. En Mustela putorius furo la trobem amb una bona homologia (e-value = 7e-25), sense selenocisteïna ni element SECIS. És, de la mateixa manera que en humans, un homòleg en cisteïna.

SelU2

L’espècie de referència utilitzada va ser Homo sapiens ja que no era present en Mus musculus. En Mustela putorius furo la trobem amb una bona homologia (e-value = 8e-18), sense selenocisteïna ni element SECIS. És, de la mateixa manera que en humans, un homòleg en cisteïna.

SelU3

L’espècie de referència utilitzada va ser Homo sapiens ja que no era present en Mus musculus. En Mustela putorius furo la trobem amb una bona homologia (e-value = 8e-18), sense selenocisteïna. Trobem un element SECIS amb un score de 7.26, però no el considerarem vàlid per no superar el llindar de 15 per a que sigui biològicament significatiu i perquè, al no presentar selenocisteïna, esperem que sigui un homòleg en cisteïna de la mateixa manera que passa en humans.


Tornar a l'inici de la pàgina