Agraïments

Aquest treball no hagués estat possible sense l’ajuda i col·laboració de diverses persones.

En primer lloc, volem agrair al nostre tutor, l’Eduard Zorita, per resoldre tots els nostres dubtes durant aquestes setmanes. Pels consells que han fet més eficient la nostra feina. Així com per la seva disposició a ajudar-nos en qualsevol moment quan sorgia un imprevist.

Agrair també a tots els professors que ens han introduït als diferents temes tractats en aquest treball. A en Roderic Guigó per endinsar-nos al món de les selenoproteïnes i la coordinació de l’assignatura; al Robert Castelo per proporcionar-nos les bases de Unix, dels algorismes i del llenguatge perl; a en Cédric Notredame per ensenyar-nos el BLAST i el T-Coffee; al Toni Gabaldón per la introducció al llenguatge HTML, a l’anotació de genomes i l’anàlisi de les dades obtingudes; i a en Dídac Santesmasses per introduir-nos els projectes i per la rapidesa en resoldre els dubtes i problemes sorgits durant la realització del treball.

També volem donar les gràcies a ex-alumnes de bioinformàtica que ens han guiat i explicat com fer aquest treball. Per últim, agrair als nostres companys de classe per resoldre els dubtes i aguantar-nos quan ens desesperàvem.

Torna a dalt