Agraïments

Ens agradaria donar les gràcies a totes aquelles persones que ens han ajudat en la realitzacióó d'aquest projecte i/o bé introduït en el món de la Bioinformàtica.

En primer lloc, volem agrair al nostre tutor Juan Carlos Entizne per l'ajuda i els consells que ens ha proporcionat en tot moment, i pel seu suport durant la realització del projecte. Igualment, agraïm a la resta de tutors del grup 3 per la resolució de dubtes durant les primeres pràctiques, especialment a en Dídac Santesmasses.

D'altra banda, donem les gràcies als diversos professors de l'assignatura per la base teòrica necessària pel projecte. A en Robert Castelo i en Cedric Notredame per ensenyar-nos les bases de Linux, imprescindibles per poder iniciar aquest projecte; a en Toni Gabaldón per la seva introduccióó en l'elaboració de pàgines web; i destacar les classes magistrals del professor Roderic Guigó, que ens ha iniciat en el món de les Selenoproteïnes.

També volem fer menció als nostres companys pel suport, idees i aportacions que ens han donat de forma desinteressada, especialment a la María Touceda, per ajudar-nos a decidir els criteris per la predicció de SECIs.

Per últim però no menys important, gràcies al servei d'informàtica de la FCSV per mantenir els ordinadors amb totes les tecles funcionals, i amb el programari previst i necessari, des del primer dia fins l'últim.

Moltes gràcies!