Introducció Objectius Metodologia Programes Resultats Conclusions Referències Autores Agraïments

AGRAÏMENTS


En primer lloc, volem començar per les nostres respectives famílies i amics i amigues, sense l'ajuda, la comprensió i el recolzament dels quals resulta inimaginable haver recorregut aquest llarg camí. Gràcies per entendre que les estones compartides darrerament més aviat fossin poques i per fer-nos costat sempre. Pel vostre amor i amistat, gràcies de tot cor.

Ens sentim obligades a destacar els nostres companys de classe, entre els quals a la Marta C. i la Bea A. per les ajudes de programació, al Jesús i la Marta F. perquè ningú millor que ells sap el que ha suposat aquest projecte, al Francesc i al Lluís pels moments de connectar-nos al tmatik i al thunderbird (quins hackers estem fets!), al "clan Girona" per les hores compartides a l'aula d'informàtica i al menjador que han fet que fossin més amenes, a l'Helena i a l'Ester pel seu entusiasme, ànims i alguns berenars, a la Mariona i la Míriam per escoltar-nos i compartir els nostres problemes i a altres companys que ens podem deixar.

Disculpeu-nos per tenir unes paraules per nosaltres mateixes. Des de primer de carrera que hem compartit pràctiques, feina i treballs, però aquest projecte ha assolit el màxim d'hores que ens haguéssim pogut arribar a imaginar mai. Creiem necessari agrair-nos mútuament tot el que hem compartit durant aquests últims dies, des d'estrès, preocupacions i nervis, fins a rialles, consells i confidències. Ha estat genial treballar juntes!!!

Finalment, aquest projecte no hagués estat possible sense la orientació dels professors de Bioinformàtica a qui volem agrair tot el coneixement adquirit, i en concret al Charles Chapple i a l'Eduardo Eyras pels dubtes resolts. I molt especialment a en Robert Castelo, el nostre supervisor, pel seu suport incondicional i per no tenir mai un NO com a resposta (e-mails, visites, pràctiques fins i tot estant malalt,...). Moltes gràcies per la teva ajuda i les hores dedicades, pels teus exemples i consells, per la teva tranquil·litat i els teus ànims en tot moment, per fer fàcil el més difícil i també, per canviar la nostra addicció al sudoku per la next table, per intentar buscar de totes les maneres possibles un guany computacional "espectacular" a l'hora d'implementar el nostre programa, per fer-nos tremolar de por cada cop que deies: "una cosa que em ve al cap referent al vostre treball és que..." i, sobretot, gràcies per tenir la porta sempre oberta a qualsevol pregunta o reflexió.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!