Resultats de SelI


L. tarentolae

El tBLASTn ens reporta un únic hit significatiu en el contig Lt_contig4414 amb un E-value de 7x10-31 i alinea des del residu 31 al 433 així que no alinea la selenocisteïna.

Exonerate prediu un únic exó i alinea des del residu 38 al 237. Genewise prediu dos exons, un primer des del residu 21 al 237 i un segon des del residu 156 al 179. Així doncs, el resultat de Genewise sembla millor que el de Exonerate i, per tant, continuem l'anàlisi amb el resultat de Genewise.

L'alineament amb Tcoffee dóna un score de 90 i alinea la meitat N-terminal de la proteïna amb una grau de conservació força bo. Tanmateix, no aconseguim alinear la selenocisteïna.

El resultat del BLASTp contra la base de dades de NCBI reporta com a hits proteïnes amb funció colina/etanolamina fosfotransferasa i aminoalcoholfosfotransferases d'organismes del gènere Leishmania i Trypanosoma. Així doncs, és força probable que hàgim predit una proteïna amb certa homologia a les colina/etanolamina fosfotransferases i aminoalcoholfosfotransferases. D'altra banda, podem afirmar que la proteïna predita no es tracta d'una selenoproteïna.

Tornar a resultats