Resultats de MSP


S. arctica

El tBLASTn amb la query MSP de D.discoideum_AX4 reporta tres hits en el contig supercont1.1087 dels quals només un és significatiu amb un E-value de 1x10-4. Aquest hit s'alinea amb una regió molt petita de la selenoproteïna de l'aminoàcid 189 a la 219 i no conté cap de les dues selenocisteïnes. Tanmateix, continuem amb l'anàlisi amb Exonerate i Genewise per veure si aquests programes ens alineen una porció més gran de la proteïna.

Exonerate prediu un gen amb un intró i ens alinea des de l'aminoàcid 131 al 219. Per tant, tot i que Exonerate ha estès l'alineament de tBLASTn no aconseguim alinear cap de les dues selenocisteïnes. Encara que Genewise ens alinea des de l'aminoàcid 78, considerem que la predicció de Exonerate és millor perquè la de Genewise ens prediu tres introns en una regió molt petita i com a conseqüència els exons esdevenen molt curts. I a més, tampoc ens alinea cap de les dues selenocisteïnes.

Al realitzar l'alineament de la query amb la proteïna predita de S.arctica amb Tcoffee, només ens retorna identitat bona en regions molt petites que semblen correspondre a dos dels hits obtinguts a tBLASTn i amb un score de 77.

Tornar a resultats