Resultats de MSP


P. polycephalum

El tBLASTn amb la query MSP de D.discoideum_AX4 reporta un únic hit significatiu en el contig 22495 amb un E-value de 6x10-7. Tanmateix, tBLASTn només ens alinea una regió molt petita (des de l'aminoàcid 117 al 162) que no correspon a la regió on es troben les dues selenocisteïnes.

Exonerate prediu un gen amb dos introns i ens alinea des de l'aminoàcid 66 al 162, és a dir que no ens alinea la primera selenocisteïna però si la segona amb un codó STOP (TGA). En la predicció de Genewise, els resultats obtinguts són menys consistents, ja que només prediu dos exons del gen i no s'alinea cap de les dos selenocisteïnes de la query així que continuem amb la predicció de Exonerate.

Al realitzar l'alineament de la query amb la proteïna predita de P.polycephalum amb Tcoffee, només ens retorna identitat en una regió que inclou la segona selenocisteïna però no la primera. No ens alinea ni la regió 5' ni la regió 3'.per corroborar-ho, hem ampliat la predicció dels exons d'Exonerate tant per l'extrem 5' com 3', sense millorar l'alineament.

Tornar a resultats