RESUM

RESUM
INTRODUCCIÓ
MÈTODES
RESULTATS
CONCLUSIONS
BIBLIOGRAFIA
AGRAïMENTS
Lasdfkjfasdf

Introducció
      El TRPV4 és un canal catiònic que pertany a la família de TRP. Tot i que es coneix un nombre important de factors que el regulen, poc se'n sap dels reguladors transcripcionals que s'uneixen al promotor. L'objectiu d'aquest projecte és trobar possibles factors que en regulin la transcripció.

Mètodes
      La recerca de possibles factors de transcripció que actuïn sobre TRPV4 es basa en la informació obtinguda a partir de dos fonts diferents. En primer lloc, s'estudien les regions més conservades del promotor del canal i, posteriorment, s'utilitzen programes de predicció de factors de transcripció. Finalment, cal filtrar i seleccionar els resultats més rellevants.

Resultats
      En aquest apartat, s'analitza la informació obtinguda en l'apartat anterior i es fa una cerca bibliogràfica exhaustiva per tal de recollir dades sobre la possible implicació de cada un dels factors de transcripció filtrats en la regulació de calci.

Conclusions
      En aquest apartat s'exposen els resultats que semblen més concluents tenint en compte els anàlisis de la informació obtinguda. S'identifiquen els factors de transcripció amb probabilitat més elevada d'estar implicats en la regulació de TRPV4 segons el treball realitzat.

Bibliografia
      En aquest apartat s'ennumeren les fonts bibliogràfiques utilitzades per fer aquest treball, tant pel que fa a articles i llibres, com a recursos electrònics.

National Center of Biotechnology Information


Bioinformática UPF


Ensembl


Algorithmics Genetics Group


SharMot.02sep04.tgz (described in Castillo-Davis, Hartl and Achaz (2004).)


Clara Serra Juhé
Irene Valenzuela Palafoll