Altres informacions


El valor llindar o cut-off influeix en la predicció d'exons, per això donem l'opció de triar aquest paràmetre.
Un valor molt gran restringeix el nombre total d'exons predits perquè elimina aquells exons amb una puntuació inferior al llindar.
Un valor molt petit augmenta la sensibilitat del programa (augment del nombre de prediccions) però disminueix l'especificitat (augment de falsos positius).

En el cas de les senyals d'splicing, aquest llindar ens determinarà la robustesa de les senyals, que teòricament es correlaciona amb la probabilitat que una senyal d'splicing donada sigui certa o no.
En el cas del biaix codificant, aquest llindar determinarà la probabilitat que un determinat exó predit es tradueixi a proteïna.

El nombre d'emparellaments ATG-donor, acceptor-donor o acceptor-STOP considerats per a cada senyal també és rellevant en la predicció d'exons a partir d'una seqüència de DNA, ja que indica la quantitat de combinacions d'inici i final que s'han tingut en compte per la predicció.
Un valor gran significa que s'han evaluat més possibles exons i viceversa.

Donem també l'opció de triar la longitud mínima dels exons per tal de poder limitar el tipus d'exons predits. Exons de llargada molt curta poden no ser informatius o reals, tot i tenir una bona puntuació.